Arcképessel a HÉV-en

2019. április 23-án megállapodást kötött a MÁV-START Zrt., valamint a MÁV-HÉV Zrt. Az együttműködés eredményeképpen június 1-jétől vasúti utazási igazolvánnyal díjmentesen vehető igénybe valamennyi HÉV vonal a budapesti közigazgatási határon kívüli szakaszon. Ugyanakkor a MÁV-HÉV Zrt. munkavállalói és a munkatársak hozzátartozói jogosulttá válnak vasúti utazási igazolvány használatára.

A Kerékgyártó József és Keresztes Péter vezérigazgatók által aláírt megállapodás értelmében 2019. június 1-jétől a MÁV-HÉV Zrt. a vasúti utazási igazolvánnyal utazók részére a saját szolgáltatási területén, a budapesti közigazgatási határon kívüli szakaszra vonatkozóan díjmentes utazási kedvezményt biztosít. A budapesti közigazgatási határon belüli HÉV szakaszon a BKK díjszabása szerinti menetdíjat kell megfizetni.

A MÁV-HÉV Zrt. munkavállalói, valamint a feltételeknek megfelelő családtagjaik jogosultságot nyernek vasúti utazási igazolvány használatára, és ezzel díjmentes vasúti utazásra a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. járatain. Május során valamennyi HÉV-es munkavállaló, aki leadja igényét a Humánszolgáltatónál, kézhez fogja kapni a vasúti utazási igazolványát és használatba veheti azt.